3 Nisan 2008 Perşembe

“KADINCIKLAR” OYUNUNUN GALA GÖSTERİMİ YAPILIYOR!




Kıbrıs Türk Devlet Tiyatrolarının 2007-2008 tiyatro sezonu 3. oyunu olarak sahnelenmeye devam eden, Tuncer Cücenoğlu`nun yazıp, Mehmet Ulubatlı`nın yönettiği “Kadıncıklar” oyunu 5 Nisan Cumartesi akşamı oyunun yazarı ve Türkiye Tiyatro Eleştirmenleri Birliği başkanı Üstün Akmen`in de katılımıyla gerçekleştiriliyor.

Sezona “Lokomopüf” isimli çocuk oyunuyla başlayan, daha sonra kadınlar günü için özel hazırlanmış tek kişilik “Bildiğiniz Şeyler” oyunuyla devam eden K.T.Devlet Tiyatroları sezonun üçüncü oyunu olarak hazırladıkları “Kadıncıklar” oyununu her Cuma ve Cumartesi akşamları saat 20:30`da Lefkoşa AKM`de seyircisiyle buluşturmaya devam ediyor.

“Kadıncıklar” oyununu yoğun seyirci ilgisi dolayısıyla sezon sonuna kadar sahnelemeyi düşünen Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları, aynı zamanda yeni bir oyunun daha çalışmalarına da başladıklarını bildirdi.
Ankara genelevi salonlarından birinde kesişen hayatların, kesişen umutların ve kesişen dramın anlatıldığı, genelevle verilen iç dünya ile dış dünyanın çatışmasının ele alındığı “Kadıncıklar” oyunu için rezervasyon yaptırmak veya oyun hakkında bilgi almak isteyenlerin mesai saatleri içerisinde 22 87 191 no`lu telefondan bilgi alabilecekleri, bilet almak isteyenlerin ise mesai günlerinde Devlet Tiyatrolarından veya oyun günleri saat 18:30`dan itibaren Atatürk Kültür Merkezinden temin edebilecekleri belirtildi.

Hiç yorum yok: